Caviar · Fishing for Compliments

Kaviaar, het zwarte goud van de zee is een wonder van de natuur. Het verenigt alle essentiële voedingselementen voor een nieuw leven. Deze krachtige samenstelling is niet alleen een genot voor de zintuigen, maar verwent nu ook de huid met haar vitale werkstoffen. De nieuwe huidverzorgingslijn van SANS SOUCIS ANTI AGE CAVIAR - Fishing for Compliments is verrijkt met geconcentreert kaviaar extrct. De productlijn bestaat uit een 24- uurs verzorging, een 24- uurs verzorging voor de droge huid en een oogverzorging. ANTI-AGE Caviar - Fishing for Compliments vermindert de zichtbare veroudering van de de huid en zorgt voor een gladde en jeugdig uitziende huid.

Caviar · Fishing for Compliments

Caviar · Fishing for Compliments: Een bijzondere huidverzorging voor een jeugdige uitstraling nbsp]

Powerwerkstoffen Caviar · Fishing for Compliments Serie:

Thermaal water uit Baden - Baden, Caviar -extract, sojaproteïne, melkzuurbacterie lysaat

 

tl_files/2011/Plus Anti-Age.jpg THERMAALWATER
tl_files/2011/Plus Anti-Age.jpg DERMATOLOGISCH GETEST
tl_files/2011/Plus Anti-Age.jpg GEEN MINERALE OLIEN

 

 

 

24-h Care

De 24- uurs verzorging is bedoeld voor de normale en gecombineerde huid en richt zich actief op het verminderen van de tekenen van veroudering van de huid. Buiten het hoofdbestanddeel kaviaar bestaat deze 24- uurs verzorging uit Sheaboter en plantaardig Squalaan voor intensieve verzorging van de huid. Ze beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en houden de huid soepel. Deze 24- uurs verzorging verbetert de veerkracht en stevigheid van de huid en stabiliseert daarnaast de beschermings- en barrièrefunctie. Deze delicate huidverzorging kan `s ochtends en `s avonds worden aangebracht op een gereinigde huid.

 

Extra werkstoffen: Sheaboter, plantaardig Squalaan

 

72,5 % natuurlijke inhoudstoffen

24-h Care for Dry Skin

De nieuwe 24- uurs verzorging voor de droge huid voldoet aan de eisen van een vochtarme huid. Haar rijke formule is gebasseerd op een concentratie van krachtige werkstoffen van botanische oorsprong in een water-olie-emulsie: kaviaar extract, soja-eiwit en de melkzuurbacterie lysaat alsmede sheaboter en plantaardig squalaan. Deze verzorging wordt snel opgenomen in de huid en voorkomt een trekkerig gevoel. Deze 24- uurs verzorging optimaliseert de vochtbalans van de huid.

 

Extra werkstoffen: Sheaboter, plantaardig Squalaan

 

82,3 % natuurlijke inhoudstoffen

Eye Care

Augenpflege

Eye Care met Kaviaar -extract en mineraalrijke thermaal water uit Baden-Baden. De huid rondom de ogen reageert bijzonder gevoelig op omgevingsinvloeden. Overmatig zonlicht, stress en vermoeidheid zijn verantwoordelijk voor de vorming van fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen. Dit is de reden dat Sans Soucis naast het hoogdbestanddeel  kaviaar ook de werkzame stof Revitalin®bevat. Revitalin® verbetert de zuurstof-uitwisseling tussen de huidcellen. Zwellingen en lichte irritaties rondom de ogen worden verminderd dankzij de toevoeging van korenbloem extract. Tot slot zorgt hyaluronzuur ervoor dat droogtelijntjes verminderen en de huid er weer stralend uitziet. De zachte receptuur na de reiniging `s morgens en `s avonds aanbrengen rondom de ogen en zacht inkloppen.  

Extra werkstoffen: Koenbloemextract, hyaluronzuur, Revitalin®

 

82,0 % natuurlijke inhoudstoffen

<
>
  • Navigation